Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK ZGornja Šiška tomato
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sever is nu in balbezit. Kosak is nu in balbezit. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Bogataj rent richting de bal. Bogataj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zidanšek is nu in balbezit. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat passt de bal met de wreef. Knavs rent richting de bal. Knavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bogataj is nu in balbezit. Bogataj passt de bal zonder na te denken. Sever rent richting de bal. Sever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK ZGornja Šiška - tomato 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK ZGornja Šiška 55%, tomato 45%.
NK ZGornja Šiška - tomato 1:0

55e minuut.
Prestar onderschept slim de pass. Prestar speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Urlep verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak is nu in balbezit. Urlep onderschept slim de pass. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj schiet op doel. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sever rent richting de bal. Sever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK ZGornja Šiška - tomato 2:0

60e minuut.
Inworp. Bezjak met de inworp. Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap. Klančnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Metelko geeft een lange en hoge pass. Verdenik speelt de bal door. Daar is Urlep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kosak is nu in balbezit. Knavs is nu in balbezit. Golar is nu in balbezit. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK ZGornja Šiška 42%, tomato 58%.
NK ZGornja Šiška - tomato 2:0