Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andraz fc mitja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar geeft een lange en hoge pass. Kalin heeft problemen om de bal te vangen. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rudonja kopt de bal weg. Sega is nu in balbezit. Pekuš maakt een afschuwelijke overtreding. Pekuš krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koncar met de inworp. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
andraz - fc mitja 0:1

29e minuut.
Koncar probeert de bal aan de voet te houden. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja is nu in balbezit. Rudonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andraz - fc mitja 1:1

35e minuut.
Apnar passt de bal in één keer door. Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Videčnik speelt de bal door. Kranjc rent richting de bal. Kranjc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlinar speelt de bal door. Pekuš kopt de bal weg. Sega heeft problemen om de bal te vangen. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlin met de inworp. Apnar rent richting de bal. Apnar geeft een lange en hoge pass. Koncar kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 53%, fc mitja 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andraz - fc mitja 1:1

60e minuut.
Koncar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Kalin heeft problemen om de bal te vangen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Katanec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metelko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 50%, fc mitja 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andraz - fc mitja 1:1