Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mitja Pubeci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Videčnik de bal. Sraka verovert de bal door een tackle van achteren. Sraka passt de bal zonder na te denken. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ramšak verovert de bal door een tackle van achteren. Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Gorenc is nu in balbezit. Pekuš onderschept slim de pass. Pekuš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Maček probeert naar een medespeler te passen. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Adler schiet op doel. Sraka controleert de bal met de borst. Iskra is nu in balbezit. Adler onderschept slim de pass. Adler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar passt de bal zonder na te denken. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mitja - Pubeci 1:0

39e minuut.
Lešnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Kranjc de bal. Pekuš probeert naar een medespeler te passen. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc mitja - Pubeci 2:0

40e minuut.
Adler onderschept slim de pass. Adler passt de bal zonder na te denken. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lisjak de bal onder controle te krijgen. Paal! Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mitja 38%, Pubeci 62%.
fc mitja - Pubeci 2:0

54e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš speelt de bal door. Harl rent richting de bal. Harl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Adler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dolinar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Gorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorenc met een sublieme pass. Dolinar rent richting de bal. Dolinar draait met de bal, schiet en ... Preradovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kranjc rent richting de bal. Kranjc passt de bal in één keer door. Dolinar rent richting de bal. Dolinar haalt uit met een fantastische trap. Preradovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adam kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramšak de bal. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Dolinar rent richting de bal. Dolinar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pekuš is nu in balbezit. Pekuš onderschept slim de pass. Pekuš passt de bal in één keer door. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Adam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kamnik neemt de hoekschop. Pekuš rent richting de bal. Pekuš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mitja - Pubeci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mitja 34%, Pubeci 66%.
fc mitja - Pubeci 3:0