Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LJOBLJANA tomato
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak geeft een lange en hoge pass. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LJOBLJANA - tomato 0:1

35e minuut.
Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc passt de bal met de wreef. Daar is Knavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knavs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hrast geeft de bal voor. Krajnc heeft problemen om de bal te vangen. Peterka met een sublieme pass. Lavrih is nu in balbezit. Lavrih draait met de bal, schiet en ... Klančnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc met een sublieme pass. Grubelnik heeft problemen om de bal te vangen. Lavrih rent richting de bal. Lavrih haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LJOBLJANA 50%, tomato 50%.
LJOBLJANA - tomato 0:1

53e minuut.
Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih speelt de bal door. Knavs is nu in balbezit. Knavs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hrast met een snelle inworp. Daar is Vitrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitrih geeft een lange en hoge pass. Knavs kan de bal niet met de borst controleren. Knavs draait met de bal, schiet en ... Zorko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LJOBLJANA 42%, tomato 58%.
LJOBLJANA - tomato 0:1