Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tomato LJOBLJANA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Peterka is nu in balbezit. Golar rent richting de bal. Golar passt de bal zonder na te denken. Knavs rent richting de bal. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horvat met een snelle inworp. Paver is nu in balbezit. Golar onderschept slim de pass. Golar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kosak geeft een hoge lob. Jelenko kopt de bal weg. Triglav is nu in balbezit. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - LJOBLJANA 1:0

26e minuut.
Kvas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kosak de bal onder controle te krijgen. Lavrih rent richting de bal. Lavrih draait met de bal, schiet en ... Klančnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tomato - LJOBLJANA 1:1

30e minuut.
Paver controleert de bal met de borst. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Paver is nu in balbezit. Horvat onderschept slim de pass. Horvat geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zorko bokst de bal weg.

33e minuut.
Peterka passt de bal in één keer door. Podgrajšek geeft de bal voor. Paver is nu in balbezit. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak schiet op doel. Zorko bokst de bal weg.

37e minuut.
Perko speelt de bal door. Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Golar passt de bal in één keer door. Knavs is nu in balbezit. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 47%, LJOBLJANA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tomato - LJOBLJANA 1:1

49e minuut.
Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Golar onderschept slim de pass. Golar passt de bal in één keer door. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - LJOBLJANA 2:1

68e minuut.
Hrast met de inworp. Perko is nu in balbezit. Peterka maakt een afschuwelijke overtreding. Peterka krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kocjančič probeert de bal aan de voet te houden. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 36%, LJOBLJANA 64%.
tomato - LJOBLJANA 2:1