Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cears FC Slytherin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumeršek raakt geblesseerd tijdens het duel. Krajnik met een snel genomen vrije trap. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper geeft de bal voor. Dolenc is nu in balbezit. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Koncar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klobucar met een sublieme pass. Kranjc rent richting de bal. Kranjc passt de bal in één keer door. Harl is nu in balbezit. Harl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - FC Slytherin 0:1

28e minuut.
Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug passt de bal zonder na te denken. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz onderschept slim de pass. Ambroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cears - FC Slytherin 1:1

45e minuut.
Ambroz is nu in balbezit. Ambroz schiet op doel. Koritnik probeert de bal met de borst te controleren. Blatnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - FC Slytherin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 44%, FC Slytherin 56%.
Fc Cears - FC Slytherin 2:1

54e minuut.
Ambroz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Repnik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj geeft een hoge lob. Repnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap. Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blatnik zal de hoekschop nemen. Hribar krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 53%, FC Slytherin 47%.
Fc Cears - FC Slytherin 2:1