Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pubeci tomato
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lisjak speelt de bal door. Ramšak is nu in balbezit. Knavs onderschept slim de pass. Knavs haalt uit met een fantastische trap. Preradovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - tomato 0:1

23e minuut.
Kosak is nu in balbezit. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš passt de bal in één keer door. Harl rent richting de bal. Harl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pubeci - tomato 1:1

29e minuut.
Sraka is nu in balbezit. Pekuš speelt de bal door. Harl is nu in balbezit. Harl draait met de bal, schiet en ... Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - tomato 2:1

36e minuut.
Ramšak passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Knavs de bal onder controle te krijgen. Ramšak rent richting de bal. Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 46%, tomato 54%.
Pubeci - tomato 2:1

47e minuut.
Pekuš onderschept slim de pass. Pekuš passt de bal zonder na te denken. Sraka is nu in balbezit. Sraka draait met de bal, schiet en ... Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - tomato 3:1

49e minuut.
Pekuš probeert naar een medespeler te passen. Maček is nu in balbezit. Vitrih maakt een afschuwelijke overtreding. Vitrih krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskra probeert naar een medespeler te passen. Krajnc rent richting de bal. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak onderschept slim de pass. Kosak passt de bal met de wreef. Vitrih geeft een lange en hoge pass. Jelenko kopt de bal weg. Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Jelenko is nu in balbezit. Resnik onderschept slim de pass. Resnik met een sublieme pass. Knavs rent richting de bal. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 45%, tomato 55%.
Pubeci - tomato 3:1