Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slytherin andraz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Zajc speelt de bal door. Harl is nu in balbezit. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl onderschept slim de pass. Harl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kranjc passt de bal in één keer door. Zajc is nu in balbezit. Zajc passt de bal met de wreef. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koncar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Repnik komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Zmagaj met de inworp. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik is nu in balbezit. Repnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 48%, andraz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slytherin - andraz 0:0

48e minuut.
Mlinar met een harde bal richting middenveld. Zajc controleert de bal met de borst. Zajc geeft de bal voor. Klungelig pakt Harl de bal. Harl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mlinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Koritnik is nu in balbezit. Rudonja begaat een overtreding. Koritnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrbiš met een snel genomen vrije trap. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lipuš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katanec met een snelle inworp. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega geeft de bal voor. Zmagaj met een sublieme pass. Rudonja is nu in balbezit. Rudonja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nemec met een sublieme pass. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc speelt de bal door. Harl is nu in balbezit. Harl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 47%, andraz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slytherin - andraz 0:0