Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andraz FC Slytherin
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


34e minuut.
Harl kopt de bal weg. Korošec is nu in balbezit. Apnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korošec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrbiš met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Iskra trapt de bal weg. Kranjc kopt de bal weg. Primožič is nu in balbezit. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl schiet op doel. Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavlin de bal onder controle te krijgen. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc passt de bal zonder na te denken. Harl is nu in balbezit. Harl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 47%, FC Slytherin 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andraz - FC Slytherin 0:0

54e minuut.
Daar is Harl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc onderschept slim de pass. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Daar is Hrovatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin geeft de bal voor. Zmagaj kopt de bal weg. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap. Mlinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 57%, FC Slytherin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andraz - FC Slytherin 0:0