Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcateam123 FC Bčk#24
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Koncar passt de bal met de wreef. Boček is nu in balbezit. Pečnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pečnik krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Koncar rent richting de bal. Koncar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Potočnik de bal onder controle te krijgen. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lah geeft een lange en hoge pass. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Cvelfer speelt de bal door. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jug met een sublieme pass. Skaper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lah. Skaper moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Skaper kan niet meer verder spelen. Golob komt het veld opgelopen. Pečnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zgaga rent richting de bal. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob verovert de bal door een tackle van achteren. Golob speelt de bal door. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Golob is nu in balbezit. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko speelt de bal door. Potočnik rent richting de bal. Potočnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Golob rent richting de bal. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golob krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Golob kopt de bal weg. Klungelig pakt Lah de bal. Jazbec rent richting de bal. Potočnik onderschept slim de pass. Potočnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcateam123 22%, FC Bčk#24 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcateam123 - FC Bčk#24 0:0

46e minuut.
Golob rent richting de bal. Lah is nu in balbezit. Golob maakt een afschuwelijke overtreding. Golob krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Zgaga schiet op doel. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Golob neemt de hoekschop. Klungelig pakt Golob de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcateam123 - FC Bčk#24 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcateam123 34%, FC Bčk#24 66%.
Barcateam123 - FC Bčk#24 0:1