Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc juventos ahmeddelic
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz probeert naar een medespeler te passen. Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rajh rent richting de bal. Agic onderschept slim de pass. Agic speelt de bal door. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček haalt uit met een fantastische trap. Rogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Očko rent richting de bal. Oz rent richting de bal. Knez rent richting de bal. Oz onderschept slim de pass. Oz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventos - ahmeddelic 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karantic met een snelle inworp. Agic heeft problemen om de bal te vangen. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kumeršek rent richting de bal. Černe onderschept slim de pass. Černe passt de bal in één keer door. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juventos 35%, ahmeddelic 65%.
fc juventos - ahmeddelic 1:0

49e minuut.
Oz is nu in balbezit. Oz passt de bal in één keer door. Absec rent richting de bal. Zidanšek onderschept slim de pass. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Karantic probeert naar een medespeler te passen. Agic is nu in balbezit. Agic probeert naar een medespeler te passen. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Agic passt de bal zonder na te denken. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček passt de bal in één keer door. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap. Rogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juventos 54%, ahmeddelic 46%.
fc juventos - ahmeddelic 1:0