Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sea Dogs nk star wars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bukovnik geeft de bal voor. Hribar is nu in balbezit. Vodopivec probeert naar een medespeler te passen. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel. Metelko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harl heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sea Dogs - nk star wars 0:1

10e minuut.
Hren met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Rus krijgt een gele kaart. Rus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trobec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harl kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sea Dogs - nk star wars 0:2

20e minuut.
Hren passt de bal in één keer door. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar rent richting de bal. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klemenc speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Harl is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Metelko trapt de bal weg. Trobec kan de bal niet met de borst controleren. Trobec geeft een hoge lob. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Preradovič met de inworp. Trubar met een sublieme pass. Vodopivec geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Vodopivec is nu in balbezit. Lopata is nu in balbezit. Lopata geeft een lange en hoge pass. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Veter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sea Dogs 53%, nk star wars 47%.
FC Sea Dogs - nk star wars 0:2

62e minuut.
Vodopivec met een sublieme pass. Veter rent richting de bal. Trobec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trobec krijgt een gele kaart. Veter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Veter kan niet meer verder spelen. Pahor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sea Dogs 39%, nk star wars 61%.
FC Sea Dogs - nk star wars 0:2