Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK SIP ŠEMPETER FusTeam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorenc zal de hoekschop nemen. Mariborec rent richting de bal. Mariborec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oz de bal onder controle te krijgen. Kupnik bokst de bal weg.

33e minuut.
Kupnik trapt de bal weg. Skrbiš probeert de bal met de borst te controleren. Skrbiš geeft een lange en hoge pass. Jager is nu in balbezit. Jager geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Semler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kranjec de bal. Kranjec met een sublieme pass. Mariborec rent richting de bal. Mariborec geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK SIP ŠEMPETER 59%, FusTeam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK SIP ŠEMPETER - FusTeam 0:0

83e minuut.
Daar is Vidmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidmar met een sublieme pass. Kranjec is nu in balbezit. Kranjec met een sublieme pass. Mariborec geeft een lange en hoge pass. Kupnik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK SIP ŠEMPETER 47%, FusTeam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK SIP ŠEMPETER - FusTeam 0:0