Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
šmartno ob paki 1928 slovenčki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kvas kopt de bal weg. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas is nu in balbezit. Skaper rent richting de bal. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Medved rent richting de bal. Medved geeft de bal voor. Maze heeft problemen om de bal te vangen. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorenc trapt de bal weg. Tomažič kopt de bal weg. Daar is Golar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Maze rent richting de bal. Maze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
šmartno ob paki 1928 - slovenčki 0:1

42e minuut.
Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek geeft een hoge lob. Rozman probeert de bal aan de voet te houden. Golob geeft een hoge lob. Bowie onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 58%, slovenčki 42%.
šmartno ob paki 1928 - slovenčki 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jan trapt de bal weg. Prestar kopt de bal weg. Skaper is nu in balbezit. Skaper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Golob passt de bal zonder na te denken. Kvas rent richting de bal. Tomažič is nu in balbezit. Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jereb moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jereb schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 38%, slovenčki 62%.
šmartno ob paki 1928 - slovenčki 0:1