Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slovenčki šmartno ob paki 1928
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Skaper kopt de bal weg. Klungelig pakt Glavnik de bal. Met opzet legt Veznik zijn tegenspeler op de grond. Veznik krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb rent richting de bal. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager passt de bal in één keer door. Maze is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jager is nu in balbezit. Golob verovert de bal door een tackle van achteren. Golob passt de bal in één keer door. Kvas is nu in balbezit. Kvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jager rent richting de bal. Jager passt de bal met de wreef. Gorenc rent richting de bal. Maze onderschept slim de pass. Maze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - šmartno ob paki 1928 1:0

36e minuut.
Skaper speelt de bal door. Jereb probeert naar een medespeler te passen. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas is nu in balbezit. Kvas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Glavnik onderschept slim de pass. Glavnik passt de bal met de wreef. Zatler is nu in balbezit. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 58%, šmartno ob paki 1928 42%.
slovenčki - šmartno ob paki 1928 1:0

48e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Maze heeft problemen om de bal te vangen. Jereb rent richting de bal. Maze onderschept slim de pass. Maze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jereb heeft problemen om de bal te vangen. Zatler rent richting de bal. Zatler passt de bal met de wreef. Kvas is nu in balbezit. Kvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Golob de bal. Tomažič rent richting de bal. Skaper onderschept slim de pass. Skaper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Maze kopt de bal weg. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ... Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomažič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomažič met een snel genomen vrije trap. Daar is Gorenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - šmartno ob paki 1928 2:0

74e minuut.
Jereb rent richting de bal. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager met een sublieme pass. Maze rent richting de bal. Maze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob probeert naar een medespeler te passen. Kvas rent richting de bal. Kvas haalt uit met een fantastische trap. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - šmartno ob paki 1928 2:1

82e minuut.
Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager probeert naar een medespeler te passen. Gorenc heeft problemen om de bal te vangen. Maze rent richting de bal. Maze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 42%, šmartno ob paki 1928 58%.
slovenčki - šmartno ob paki 1928 2:1