Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fit Pigs FC Sovenija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Agic geeft de bal voor. Hren kopt de bal weg. Klungelig pakt Cankar de bal. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jan onderschept slim de pass. Jan geeft de bal voor. Erjavec is nu in balbezit. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - Sovenija 1:0

14e minuut.
Kozlar onderschept slim de pass. Zidanšek is nu in balbezit. Jan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petelinek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Erjavec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jan speelt de bal door. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek speelt de bal door. Kozlar rent richting de bal. Kozlar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pirc is nu in balbezit. Cankar is nu in balbezit. Cankar probeert naar een medespeler te passen. Kozlar is nu in balbezit. Kozlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fit Pigs FC - Sovenija 1:1

25e minuut.
Ribarevič rent richting de bal. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Lopata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopata krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vodopivec trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sadek de bal. Cankar begaat een overtreding. Sadek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sadek kan niet meer verder spelen. Mernik komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Agic is nu in balbezit. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erjavec de bal. Erjavec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 56%, Sovenija 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fit Pigs FC - Sovenija 1:1

46e minuut.
Hren rent richting de bal. Hren probeert naar een medespeler te passen. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec schiet op doel. Vodopivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - Sovenija 2:1

57e minuut.
Jan onderschept slim de pass. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar passt de bal in één keer door. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - Sovenija 3:1

60e minuut.
Agic speelt de bal door. Klobucar rent richting de bal. Klobucar schiet op doel. Hren geeft een lange en hoge pass. Brglez verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - Sovenija 4:1

84e minuut.
Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar passt de bal zonder na te denken. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 47%, Sovenija 53%.
Fit Pigs FC - Sovenija 4:1