Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slovenčki Sovenija
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Maze rent richting de bal. Brglez is nu in balbezit. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze draait met de bal, schiet en ... Vodopivec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - Sovenija 1:0

23e minuut.
Sadek speelt de bal door. Kozlar rent richting de bal. Veznik begaat een overtreding. Veznik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze rent richting de bal. Jager rent richting de bal. Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager schiet op doel. Vodopivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Agic heeft problemen om de bal te vangen. Jager rent richting de bal. Jager passt de bal in één keer door. Maze rent richting de bal. Maze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 60%, Sovenija 40%.
slovenčki - Sovenija 1:0

49e minuut.
Ribarevič onderschept slim de pass. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek passt de bal zonder na te denken. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlar draait met de bal, schiet en ... Klančnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slovenčki - Sovenija 1:1

53e minuut.
Tomažič rent richting de bal. Ribarevič rent richting de bal. Tomažič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomažič krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek probeert naar een medespeler te passen. Tomažič rent richting de bal. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek schiet op doel. Klančnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič begaat een overtreding. Ribarevič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribarevič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - Sovenija 1:2

64e minuut.
Sadek onderschept slim de pass. Sadek speelt de bal door. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een hoge lob. Veznik kopt de bal weg. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slovenčki - Sovenija 2:2

90e minuut.
Jager geeft een lange en hoge pass. Golar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopata. Lopata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 55%, Sovenija 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slovenčki - Sovenija 2:2