Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mons Claudios play fottball
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bernik is nu in balbezit. Bernik passt de bal in één keer door. Pavlič rent richting de bal. Kampl onderschept slim de pass. Kampl draait met de bal, schiet en ... Rus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Becaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trubar is nu in balbezit. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Trubar onderschept slim de pass. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar begaat een overtreding. Becaj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Becaj kan niet meer verder spelen. Podgrajšek komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Klemenc geeft de bal voor. Hrovatin kopt de bal weg. Zavrl probeert de bal aan de voet te houden. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bernik heeft problemen om de bal te vangen. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec begaat een overtreding. Rop moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rop kan niet meer verder spelen. Kotnik komt het veld opgelopen. Oz met een snel genomen vrije trap. Podgrajšek kopt de bal weg. Kotnik heeft problemen om de bal te vangen. Lavrih rent richting de bal. Lavrih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Podgrajšek met een sublieme pass. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc passt de bal zonder na te denken. Kotnik rent richting de bal. Kotnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudios 33%, play fottball 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mons Claudios - play fottball 0:0

47e minuut.
Oz met een sublieme pass. Kotnik rent richting de bal. Kotnik met een sublieme pass. Lavrih is nu in balbezit. Lavrih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudios - play fottball 1:0

63e minuut.
Oz is nu in balbezit. Kocjančič rent richting de bal. Met opzet legt Oz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Trubar kopt de bal weg. Klemenc is nu in balbezit. Kotnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kotnik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zavrl met een snelle inworp. Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin geeft een lange en hoge pass. Kotnik is nu in balbezit. Kotnik haalt uit met een fantastische trap. Urlep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Hren is nu in balbezit. Verdenik begaat een overtreding. Hren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mlinar is nu in balbezit. Brezec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlinar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlinar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudios 46%, play fottball 54%.
NK Mons Claudios - play fottball 1:0