Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play fottball NK Mons Claudios
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Rop trapt de bal weg. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič speelt de bal door. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl haalt uit met een fantastische trap. Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Oz kopt de bal weg. Daar is Klemenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus onderschept slim de pass. Adam rent richting de bal. Adam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urlep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Oz probeert naar een medespeler te passen. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič is nu in balbezit. Toplak onderschept slim de pass. Toplak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Rus de bal. Toplak rent richting de bal. Pavlič is nu in balbezit. Toplak onderschept slim de pass. Toplak draait met de bal, schiet en ... Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rogan rent richting de bal. Inworp. Rogan met een snelle inworp. Toplak is nu in balbezit. Toplak haalt uit met een fantastische trap. Rus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zavrl onderschept slim de pass. Zavrl probeert naar een medespeler te passen. Kampl is nu in balbezit. Toplak is nu in balbezit. Toplak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rop geeft een lange en hoge pass. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak met een sublieme pass. Kampl is nu in balbezit. Kampl schiet op doel. Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pavlič rent richting de bal. Pavlič met een sublieme pass. Kampl rent richting de bal. Toplak rent richting de bal. Toplak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - NK Mons Claudios 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 52%, NK Mons Claudios 48%.
play fottball - NK Mons Claudios 1:0

74e minuut.
Rop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pahor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adam is nu in balbezit. Adam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 69%, NK Mons Claudios 31%.
play fottball - NK Mons Claudios 1:0