Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slovenčki Fit Pigs FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Jan onderschept slim de pass. Jan probeert naar een medespeler te passen. Cankar rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Jager schiet op doel. Furman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - Fit Pigs FC 1:0

29e minuut.
Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze onderschept slim de pass. Maze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - Fit Pigs FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 43%, Fit Pigs FC 57%.
slovenčki - Fit Pigs FC 2:0

55e minuut.
Žnidaršič is nu in balbezit. Žnidaršič geeft een hoge lob. Veznik kopt de bal weg. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klančnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Žnidaršič de bal. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Žnidaršič verovert de bal door een tackle van achteren. Jager onderschept slim de pass. Jager draait met de bal, schiet en ... Furman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Veznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek speelt de bal door. Erjavec rent richting de bal. Erjavec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - Fit Pigs FC 2:1

89e minuut.
Klobucar probeert naar een medespeler te passen. Hren is nu in balbezit. Hren passt de bal met de wreef. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 63%, Fit Pigs FC 37%.
slovenčki - Fit Pigs FC 2:1