Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fit Pigs FC slovenčki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Cankar heeft problemen om de bal te vangen. Medved verovert de bal door een tackle van achteren. Medved passt de bal zonder na te denken. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Skaper kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medved met een snelle inworp. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - slovenčki 0:1

16e minuut.
Golar rent richting de bal. Javornik verovert de bal door een tackle van achteren. Javornik passt de bal in één keer door. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jager speelt de bal door. Supe is nu in balbezit. Klobucar begaat een overtreding. Klobucar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jan rent richting de bal. Supe is nu in balbezit. Supe met een sublieme pass. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Hren de bal onder controle te krijgen. Supe is nu in balbezit. Met opzet legt Hren zijn tegenspeler op de grond. Supe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Supe kan niet meer verder spelen. Hren speelt de bal door. Juhart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 46%, slovenčki 54%.
Fit Pigs FC - slovenčki 0:1

52e minuut.
Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager is nu in balbezit. Cankar onderschept slim de pass. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Jager geeft een lange en hoge pass. Pirc is nu in balbezit. Pirc passt de bal met de wreef. Juhart speelt de bal door. Medved geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 57%, slovenčki 43%.
Fit Pigs FC - slovenčki 0:1