Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovenija bayerleverkuzen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Dolinar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuhar. Dolinar raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolinar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juhart kopt de bal weg. Daar is Zidanšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - bayerleverkuzen 1:0

7e minuut.
Kuhar onderschept slim de pass. Kuhar geeft een hoge lob. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Voh rent richting de bal. Voh speelt de bal door. Jager is nu in balbezit. Lipuš is nu in balbezit. Lipuš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ribarevič geeft de bal voor. Koritnik rent richting de bal. Koritnik geeft een lange en hoge pass. Sraka rent richting de bal. Sraka passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dolinar is nu in balbezit. Jager rent richting de bal. Jager met een sublieme pass. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš schiet op doel. Vodopivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gliha kopt de bal weg. Paver heeft problemen om de bal te vangen. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. Vodopivec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sovenija - bayerleverkuzen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 61%, bayerleverkuzen 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sovenija - bayerleverkuzen 1:1

69e minuut.
Adam trapt de bal weg. Sraka kopt de bal weg. Daar is Paver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager onderschept slim de pass. Jager draait met de bal, schiet en ... Vodopivec bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dolinar onderschept slim de pass. Dolinar met een sublieme pass. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager onderschept slim de pass. Jager haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Dolinar passt de bal met de wreef. Jager rent richting de bal. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Semler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Knez met de inworp. Klungelig pakt Ribarevič de bal. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - bayerleverkuzen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 63%, bayerleverkuzen 37%.
Sovenija - bayerleverkuzen 1:2