Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play fottball Fit Pigs FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Hren is nu in balbezit. Hren geeft een lange en hoge pass. Becaj heeft problemen om de bal te vangen. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - Fit Pigs FC 0:1

5e minuut.
Brezec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hren met een snelle inworp. Cankar is nu in balbezit. Cankar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pirc speelt de bal door. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak passt de bal zonder na te denken. Kampl rent richting de bal. Kampl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Klemenc probeert naar een medespeler te passen. Bernik rent richting de bal. Bernik passt de bal in één keer door. Kampl is nu in balbezit. Kampl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pirc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kampl passt de bal zonder na te denken. Toplak rent richting de bal. Toplak passt de bal in één keer door. Kampl is nu in balbezit. Kampl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc onderschept slim de pass. Klemenc passt de bal met de wreef. Kampl is nu in balbezit. Kampl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Jan met een sublieme pass. Klemenc geeft de bal voor. Jan controleert de bal met de borst. Toplak onderschept slim de pass. Toplak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Javornik rent richting de bal. Javornik geeft de bal voor. Bernik is nu in balbezit. Nemec onderschept slim de pass. Nemec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pirc rent richting de bal. Pirc passt de bal in één keer door. Hren geeft de bal voor. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bernik speelt de bal door. Klemenc is nu in balbezit. Klemenc passt de bal zonder na te denken. Toplak rent richting de bal. Toplak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Becaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Skaper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hren met de inworp. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar passt de bal in één keer door. Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 50%, Fit Pigs FC 50%.
play fottball - Fit Pigs FC 0:1

59e minuut.
Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hren verovert de bal door een tackle van achteren. Hren met een sublieme pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - Fit Pigs FC 0:2

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Žnidaršič de bal onder controle te krijgen. Hren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Javornik. Javornik krijgt een gele kaart. Hren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hren kan niet meer verder spelen. Podgrajšek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 51%, Fit Pigs FC 49%.
play fottball - Fit Pigs FC 0:2