Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc star kvortes slovenčki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Zatler is nu in balbezit. Maze onderschept slim de pass. Maze passt de bal zonder na te denken. Prestar is nu in balbezit. Prestar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Prestar onderschept slim de pass. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Prestar is nu in balbezit. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc star kvortes - slovenčki 0:1

24e minuut.
Prestar rent richting de bal. Prestar geeft een hoge lob. Jan is nu in balbezit. Prestar verovert de bal door een tackle van achteren. Prestar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Potočnik geeft de bal voor. Rozman kopt de bal weg. Prestar probeert de bal aan de voet te houden. Jager is nu in balbezit. Jager geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... Lazar heeft problemen om de bal te vangen. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze schiet op doel. Sotlar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc star kvortes - slovenčki 0:2

40e minuut.
Prestar rent richting de bal. Prestar speelt de bal door. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar draait met de bal, schiet en ... Jan kopt de bal weg. Klančnik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Klančnik niet meer kan verder spelen. Lešnik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Daar is Lazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved is nu in balbezit. Medved probeert naar een medespeler te passen. Maze rent richting de bal. Maze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc star kvortes 56%, slovenčki 44%.
fc star kvortes - slovenčki 0:2

63e minuut.
Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager speelt de bal door. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paver passt de bal zonder na te denken. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar passt de bal zonder na te denken. Maze is nu in balbezit. Maze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc star kvortes 38%, slovenčki 62%.
fc star kvortes - slovenčki 0:2