Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slovenčki fc star kvortes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Jager controleert de bal met de borst. Paver is nu in balbezit. Paver speelt de bal door. Prestar is nu in balbezit. Prestar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zatler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Supe komt het veld opgelopen. Golar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Juhart komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Bowie met een harde bal richting middenveld. Jager kopt de bal weg. Prestar rent richting de bal. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prestar rent richting de bal. Prestar speelt de bal door. Prestar rent richting de bal. Prestar draait met de bal, schiet en ... Klančnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - fc star kvortes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 59%, fc star kvortes 41%.
slovenčki - fc star kvortes 0:1

57e minuut.
Tomažič rent richting de bal. Tomažič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potočnik de bal. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Medved kopt de bal weg. Maze heeft problemen om de bal te vangen. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... Sotlar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slovenčki - fc star kvortes 1:1

63e minuut.
Jager onderschept slim de pass. Jager passt de bal in één keer door. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ... Sotlar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - fc star kvortes 2:1

68e minuut.
Paver passt de bal zonder na te denken. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomažič. Maze moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maze kan niet meer verder spelen. Petek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Supe rent richting de bal. Petek verovert de bal door een tackle van achteren. Petek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prestar de bal. Prestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Petek is nu in balbezit. Petek passt de bal in één keer door. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar onderschept slim de pass. Prestar haalt uit met een fantastische trap. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lazar kopt de bal weg. Rozman heeft problemen om de bal te vangen. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek rent richting de bal. Petek schiet op doel. Klančnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 49%, fc star kvortes 51%.
slovenčki - fc star kvortes 2:1