Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play fottball Sovenija
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kocjančič is nu in balbezit. Ribarevič is nu in balbezit. Kocjančič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocjančič krijgt een gele kaart. Ribarevič raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ribarevič kan niet meer verder spelen. Pivar komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Becaj onderschept slim de pass. Kozlar verovert de bal door een tackle van achteren. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek schiet op doel. Rop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kocjančič is nu in balbezit. Dolinar rent richting de bal. Kocjančič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocjančič krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Urlep trapt de bal weg van het doel. Dolinar kopt de bal weg. Rop probeert de bal met de borst te controleren. Kozlar rent richting de bal. Kozlar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - Sovenija 0:1

29e minuut.
Becaj onderschept slim de pass. Pivar onderschept slim de pass. Pivar met een sublieme pass. Kozlar is nu in balbezit. Kozlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - Sovenija 0:2

43e minuut.
Kozlar rent richting de bal. Zidanšek is nu in balbezit. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - Sovenija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 71%, Sovenija 29%.
play fottball - Sovenija 0:3

90e minuut.
Kozlar is nu in balbezit. Kozlar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rop de bal onder controle te krijgen. Mernik is nu in balbezit. Mernik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 41%, Sovenija 59%.
play fottball - Sovenija 0:3