Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovenija play fottball
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlar geeft een hoge lob. Semler rent richting de bal. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - play fottball 0:1

17e minuut.
Mernik met een sublieme pass. Ribarevič kan de bal niet met de borst controleren. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak rent richting de bal. Toplak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - play fottball 0:2

40e minuut.
Hren neemt de hoekschop. Ribarevič kopt de bal weg. Rogan rent richting de bal. Rogan haalt uit met een fantastische trap. Brglez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - play fottball 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 64%, play fottball 36%.
Sovenija - play fottball 0:3

50e minuut.
Daar is Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarevič is nu in balbezit. Ribarevič speelt de bal door. Toplak is nu in balbezit. Toplak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - play fottball 0:4

60e minuut.
Sadek probeert naar een medespeler te passen. Dolinar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribarevič. Ribarevič krijgt een gele kaart. Dolinar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribarevič met een snel genomen vrije trap. Kozlar rent richting de bal. Kozlar haalt uit met een fantastische trap. Urlep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - play fottball 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 66%, play fottball 34%.
Sovenija - play fottball 1:4