Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fit Pigs FC bayerleverkuzen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš is nu in balbezit. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klobucar is nu in balbezit. Klobucar passt de bal met de wreef. Gliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cankar verovert de bal door een tackle van achteren. Cankar geeft een hoge lob. Golob kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemec de bal. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fit Pigs FC - bayerleverkuzen 1:0

37e minuut.
Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan passt de bal zonder na te denken. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Pirc de bal. Jager is nu in balbezit. Jan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jager raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipuš komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 52%, bayerleverkuzen 48%.
Fit Pigs FC - bayerleverkuzen 1:0

53e minuut.
Cankar speelt de bal door. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek geeft een hoge lob. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Koritnik de bal. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar passt de bal in één keer door. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Koritnik met een sublieme pass. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar probeert naar een medespeler te passen. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fit Pigs FC 50%, bayerleverkuzen 50%.
Fit Pigs FC - bayerleverkuzen 1:0