Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slovenčki bayerleverkuzen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Rozman onderschept slim de pass. Rozman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juhart de bal. Maze rent richting de bal. Maze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Veznik met een sublieme pass. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - bayerleverkuzen 0:1

33e minuut.
Zatler is nu in balbezit. Kuhar is nu in balbezit. Zatler probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slovenčki - bayerleverkuzen 1:1

45e minuut.
Veznik passt de bal in één keer door. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... Kvac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 47%, bayerleverkuzen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slovenčki - bayerleverkuzen 1:1

46e minuut.
Jager is nu in balbezit. Jager passt de bal zonder na te denken. Lipuš is nu in balbezit. Lipuš haalt uit met een fantastische trap. Jan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - bayerleverkuzen 1:2

63e minuut.
Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zgaga de bal. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zatler rent richting de bal. Lipuš is nu in balbezit. Tomažič rent richting de bal. Lipuš onderschept slim de pass. Lipuš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sraka rent richting de bal. Sraka probeert naar een medespeler te passen. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. Lešnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slovenčki - bayerleverkuzen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slovenčki 59%, bayerleverkuzen 41%.
slovenčki - bayerleverkuzen 1:3