Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
šmartno ob paki 1928 play fottball
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Podgrajšek met een snelle inworp. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob probeert naar een medespeler te passen. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
šmartno ob paki 1928 - play fottball 1:0

21e minuut.
Toplak kopt de bal weg. Prestar heeft problemen om de bal te vangen. Toplak onderschept slim de pass. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ... Lutar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hren zal de hoekschop nemen. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Klemenc kopt de bal weg. Toplak rent richting de bal. Toplak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 51%, play fottball 49%.
šmartno ob paki 1928 - play fottball 1:0

51e minuut.
Maze geeft een lange en hoge pass. Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec begaat een overtreding. Brezec krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klemenc speelt de bal door. Glavnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hren. Hren krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kampl is nu in balbezit. Furlan rent richting de bal. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl schiet op doel. Lutar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
šmartno ob paki 1928 - play fottball 1:1

90e minuut.
Maze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hren met een snelle inworp. Kampl rent richting de bal. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 57%, play fottball 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
šmartno ob paki 1928 - play fottball 1:1