Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovenija NK Mons Claudios
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Dolinar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trubar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adam is nu in balbezit. Adam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oz probeert naar een medespeler te passen. Adam is nu in balbezit. Adam speelt de bal door. Lavrih is nu in balbezit. Lavrih haalt uit met een fantastische trap. Vodopivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trubar zal de hoekschop nemen. Oz is nu in balbezit. Lavrih is nu in balbezit. Lavrih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sovenija - NK Mons Claudios 0:1

29e minuut.
Oz passt de bal zonder na te denken. Rus rent richting de bal. Rus met een sublieme pass. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Paver kopt de bal weg. Rus rent richting de bal. Zidanšek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zidanšek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 77%, NK Mons Claudios 23%.
Sovenija - NK Mons Claudios 0:1

47e minuut.
Paver geeft een lange en hoge pass. Lopata probeert de bal aan de voet te houden. Pahor probeert naar een medespeler te passen. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Paver geeft een hoge lob. Inworp. Trubar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adam rent richting de bal. Adam geeft een hoge lob. Vodopivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovenija 61%, NK Mons Claudios 39%.
Sovenija - NK Mons Claudios 0:1