Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mons Claudios Sovenija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ribarevič is nu in balbezit. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek geeft de bal voor. Kozlar is nu in balbezit. Kozlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pavlič geeft een hoge lob. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic maakt een afschuwelijke overtreding. Agic krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lopata geeft een hoge lob. Inworp. Pahor met een snelle inworp. Adam heeft problemen om de bal te vangen. Adam geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Zidanšek heeft problemen om de bal te vangen. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz probeert naar een medespeler te passen. Adam is nu in balbezit. Adam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudios 35%, Sovenija 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mons Claudios - Sovenija 0:0

46e minuut.
Trubar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus rent richting de bal. Zidanšek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zidanšek krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus met een sublieme pass. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam is nu in balbezit. Adam schiet op doel. Vodopivec bokst de bal weg.

60e minuut.
Verdenik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trubar met een sublieme pass. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz schiet op doel. Agic heeft problemen om de bal te vangen. Vodopivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Adam rent richting de bal. Adam met een sublieme pass. Semler is nu in balbezit. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Agic kan de bal niet met de borst controleren. Rus rent richting de bal. Agic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agic krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudios 34%, Sovenija 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mons Claudios - Sovenija 0:0