Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play fottball slovenčki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Brezec met de inworp. Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič speelt de bal door. Kampl rent richting de bal. Kampl haalt uit met een fantastische trap. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Becaj is nu in balbezit. Becaj geeft de bal voor. Daar is Veznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - slovenčki 1:0

27e minuut.
Daar is Hren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved is nu in balbezit. Klemenc begaat een overtreding. Medved raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Medved kan niet meer verder spelen. Supe komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rozman speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Becaj geeft de bal voor. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager passt de bal zonder na te denken. Rop rent richting de bal. Maze onderschept slim de pass. Maze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogan met een snelle inworp. Tomažič rent richting de bal. Kocjančič onderschept slim de pass. Kocjančič haalt uit met een fantastische trap. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
play fottball - slovenčki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 38%, slovenčki 62%.
play fottball - slovenčki 2:0

58e minuut.
Veznik geeft de bal voor. Inworp. Rogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič geeft een hoge lob. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Jager met een sublieme pass. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play fottball 49%, slovenčki 51%.
play fottball - slovenčki 2:0