Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayerleverkuzen šmartno ob paki 1928
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kuhar is nu in balbezit. Jereb verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb probeert naar een medespeler te passen. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sraka passt de bal met de wreef. Jager is nu in balbezit. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Glavnik is nu in balbezit. Glavnik passt de bal zonder na te denken. Kuhar is nu in balbezit. Kvas onderschept slim de pass. Kvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayerleverkuzen - šmartno ob paki 1928 0:1

14e minuut.
Kuhar rent richting de bal. Jereb verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb speelt de bal door. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Podgrajšek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Koritnik de bal onder controle te krijgen. Voh rent richting de bal. Golob verovert de bal door een tackle van achteren. Golob schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayerleverkuzen 65%, šmartno ob paki 1928 35%.
bayerleverkuzen - šmartno ob paki 1928 0:1

61e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhar is nu in balbezit. Skaper onderschept slim de pass. Skaper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kvas schiet op doel. Gliha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvas is nu in balbezit. Kvas haalt uit met een fantastische trap. Juhart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayerleverkuzen - šmartno ob paki 1928 0:2

87e minuut.
Jereb is nu in balbezit. Jereb passt de bal zonder na te denken. Gliha met een sublieme pass. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayerleverkuzen 45%, šmartno ob paki 1928 55%.
bayerleverkuzen - šmartno ob paki 1928 0:2