Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
šmartno ob paki 1928 bayerleverkuzen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jereb kopt de bal weg. Voh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvas rent richting de bal. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jereb rent richting de bal. Sraka verovert de bal door een tackle van achteren. Sraka met een sublieme pass. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kuhar geeft een lange en hoge pass. Voh is nu in balbezit. Voh passt de bal met de wreef. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
šmartno ob paki 1928 - bayerleverkuzen 0:1

29e minuut.
Glavnik passt de bal in één keer door. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas onderschept slim de pass. Skaper rent richting de bal. Skaper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kvas rent richting de bal. Gliha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Skaper legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kvac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
šmartno ob paki 1928 - bayerleverkuzen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 44%, bayerleverkuzen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
šmartno ob paki 1928 - bayerleverkuzen 1:1

48e minuut.
Juhart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glavnik met de inworp. Skaper is nu in balbezit. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
šmartno ob paki 1928 - bayerleverkuzen 2:1

58e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas rent richting de bal. Kvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prestar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipuš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Voh is nu in balbezit. Voh met een sublieme pass. Gorenc is nu in balbezit. Jager onderschept slim de pass. Jager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: šmartno ob paki 1928 58%, bayerleverkuzen 42%.
šmartno ob paki 1928 - bayerleverkuzen 2:1