Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc star kvortes Sovenija
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Klungelig pakt Ribarevič de bal. Maze rent richting de bal. Maze met een sublieme pass. Prestar is nu in balbezit. Prestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ribarevič geeft een hoge lob. Inworp. Kozlar met de inworp. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Logar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze onderschept slim de pass. Maze schiet op doel. Vodopivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc star kvortes - Sovenija 1:0

34e minuut.
Ribarevič speelt de bal door. Agic is nu in balbezit. Logar begaat een overtreding. Logar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Logar probeert naar een medespeler te passen. Ribarevič speelt de bal door. Paver speelt de bal door. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlar geeft de bal voor. Kozlar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc star kvortes - Sovenija 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc star kvortes 40%, Sovenija 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc star kvortes - Sovenija 1:1

46e minuut.
Maze is nu in balbezit. Agic rent richting de bal. Maze maakt een afschuwelijke overtreding. Maze krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Sotlar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Maze de bal. Ribarevič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribarevič krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Paver verovert de bal door een tackle van achteren. Paver is nu in balbezit. Logar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek geeft de bal voor. Murn heeft problemen om de bal te vangen. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sotlar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Maze de bal. Maze passt de bal zonder na te denken. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lopata met een sublieme pass. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek rent richting de bal. Kozlar is nu in balbezit. Kozlar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ribarevič speelt de bal door. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar probeert naar een medespeler te passen. Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc star kvortes 40%, Sovenija 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc star kvortes - Sovenija 1:1