Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Limbarska Gora martinli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Kosovel de bal. Jazbec rent richting de bal. Kosovel begaat een overtreding. Kosovel krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Orange rent richting de bal. Orange passt de bal met de wreef. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jug de bal. Slak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agic is nu in balbezit. Agic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdenik met een snelle inworp. Murn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mojster is nu in balbezit. Agic rent richting de bal. Mojster begaat een overtreding. Agic moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Agic kan niet meer verder spelen. Javnik komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Žnidaršič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orange met een snelle inworp. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Limbarska Gora - martinli 0:1

41e minuut.
Brglez geeft een hoge lob. Jazbec rent richting de bal. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec onderschept slim de pass. Jazbec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Limbarska Gora 41%, martinli 59%.
NK Limbarska Gora - martinli 0:1

46e minuut.
Inworp. Verdenik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolinar rent richting de bal. Murn onderschept slim de pass. Murn geeft een hoge lob. Paal! Kosovel rent richting de bal. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Limbarska Gora - martinli 1:1

55e minuut.
Doeltrap. Kosovel trapt de bal weg van het doel. Cankar kopt de bal weg. Tomšič probeert de bal aan de voet te houden. Tomšič probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klobucar rent richting de bal. Cankar is nu in balbezit. Met opzet legt Klobucar zijn tegenspeler op de grond. Cankar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cankar kan niet meer verder spelen. Bernik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verdenik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Limbarska Gora 23%, martinli 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Limbarska Gora - martinli 1:1