Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona9 olipija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Lisjak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Repnik de bal. Repnik passt de bal met de wreef. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Osterc onderschept slim de pass. Petek probeert naar een medespeler te passen. Bernik speelt de bal door. Osterc is nu in balbezit. Osterc schiet op doel. Toplak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocjančič zal de hoekschop nemen. Bernik heeft problemen om de bal te vangen. Petek is nu in balbezit. Petek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pivec passt de bal met de wreef. Kampl rent richting de bal. Bernik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Metelko is nu in balbezit. Lisjak verovert de bal door een tackle van achteren. Pivec rent richting de bal. Pivec schiet op doel. Javnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona9 - olipija 1:0

36e minuut.
Golob rent richting de bal. Pivec is nu in balbezit. Rus begaat een overtreding. Rus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona9 41%, olipija 59%.
FC Barcelona9 - olipija 1:0

57e minuut.
Toplak met een harde bal richting middenveld. Osterc kopt de bal weg. Daar is Kopitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lisjak speelt de bal door. Osterc is nu in balbezit. Osterc speelt de bal door. Kampl is nu in balbezit. Kampl draait met de bal, schiet en ... Toplak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lipuš passt de bal zonder na te denken. Hvalec geeft de bal voor. Kampl is nu in balbezit. Kampl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Kampl rent richting de bal. Petelinek rent richting de bal. Kampl is nu in balbezit. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Petelinek kopt de bal weg. Petek is nu in balbezit. Bernik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Petek raakt geblesseerd tijdens het duel. Osterc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petek geeft een lange en hoge pass. Kampl heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona9 68%, olipija 32%.
FC Barcelona9 - olipija 1:0