Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Dobrljevo olipija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Koren is nu in balbezit. Očko rent richting de bal. Osterc verovert de bal door een tackle van achteren. Koren onderschept slim de pass. Koren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič speelt de bal door. Kampl heeft problemen om de bal te vangen. Kampl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kocjančič passt de bal met de wreef. Petelinek rent richting de bal. Petelinek passt de bal in één keer door. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Dobrljevo - olipija 0:1

32e minuut.
Sadek passt de bal met de wreef. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko speelt de bal door. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Dobrljevo - olipija 1:1

34e minuut.
Kampl kopt de bal weg. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek geeft de bal voor. Daar is Kampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Dobrljevo - olipija 1:2

36e minuut.
Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren onderschept slim de pass. Metelko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Očko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Javnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Dobrljevo 42%, olipija 58%.
NK Dobrljevo - olipija 1:2

49e minuut.
Rus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kancler met een snelle inworp. Očko is nu in balbezit. Očko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kocjančič kopt de bal weg. Očko rent richting de bal. Očko passt de bal met de wreef. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hvalec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potočnik met de inworp. Daar is Agic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agic geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sadek is nu in balbezit. Kancler rent richting de bal. Metelko begaat een overtreding. Metelko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Dobrljevo 45%, olipija 55%.
NK Dobrljevo - olipija 1:2