Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HZHZ olipija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Petelinek rent richting de bal. Kosovel onderschept slim de pass. Kosovel passt de bal in één keer door. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HZHZ - olipija 1:0

17e minuut.
Rus met een harde bal richting middenveld. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič passt de bal met de wreef. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Repnik speelt de bal door. Kosovel rent richting de bal. Kosovel passt de bal met de wreef. Kroneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HZHZ - olipija 2:0

36e minuut.
Kosovel passt de bal zonder na te denken. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel is nu in balbezit. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZHZ 54%, olipija 46%.
HZHZ - olipija 2:0

51e minuut.
Urlep rent richting de bal. Kosovel is nu in balbezit. Urlep schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urlep krijgt een gele kaart. Kosovel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Petelinek is nu in balbezit. Brglez verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl schiet op doel. Blatnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HZHZ - olipija 2:1

65e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Petelinek passt de bal in één keer door. Kampl rent richting de bal. Kampl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kroneker passt de bal zonder na te denken. Kamnik rent richting de bal. Kamnik geeft de bal voor. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Osterc met een sublieme pass. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek speelt de bal door. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HZHZ - olipija 2:2

78e minuut.
Osterc is nu in balbezit. Osterc geeft de bal voor. Inworp. Ramšak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosovel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZHZ 49%, olipija 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HZHZ - olipija 2:2