Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jure HZHZ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Resnik speelt de bal door. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak met een sublieme pass. Kroneker rent richting de bal. Kroneker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer speelt de bal door. Rečnik is nu in balbezit. Rečnik geeft de bal voor. Boček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jure - HZHZ 0:1

15e minuut.
Kosovel is nu in balbezit. Kosovel passt de bal zonder na te denken. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker haalt uit met een fantastische trap. Boček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kamnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mernik. Mernik krijgt een gele kaart. Kamnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosovel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boček met een harde bal richting middenveld. Bizjak kopt de bal weg. Klungelig pakt Resnik de bal. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel met een sublieme pass. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jure 52%, HZHZ 48%.
jure - HZHZ 0:1

46e minuut.
Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnik geeft een lange en hoge pass. Burja kopt de bal weg. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Resnik geeft een lange en hoge pass. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik rent richting de bal. Kosovel onderschept slim de pass. Kosovel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Blatnik trapt de bal weg van het doel. Kosovel is nu in balbezit. Peterka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peterka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jure 46%, HZHZ 54%.
jure - HZHZ 0:1