Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olipija sentvid fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Kampl rent richting de bal. Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Petelinek met een sublieme pass. Kampl rent richting de bal. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - sentvid fc 1:0

42e minuut.
Sapa rent richting de bal. Sapa passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apnar met de inworp. Kotnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 50%, sentvid fc 50%.
olipija - sentvid fc 1:0

51e minuut.
Sapa met een sublieme pass. Petek is nu in balbezit. Petek passt de bal in één keer door. Kampl is nu in balbezit. Kampl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Osterc controleert de bal met de borst. Osterc met een sublieme pass. Abram rent richting de bal. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - sentvid fc 2:0

66e minuut.
Petek speelt de bal door. Jan is nu in balbezit. Petelinek rent richting de bal. Kampl is nu in balbezit. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Burja passt de bal zonder na te denken. Hvalec rent richting de bal. Kotnik onderschept slim de pass. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 50%, sentvid fc 50%.
olipija - sentvid fc 2:0