Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marino mojstri d.o.o.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rajh heeft problemen om de bal te vangen. Apnar is nu in balbezit. Černe met een sublieme pass. Kvac is nu in balbezit. Kvac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalin met de inworp. Černe geeft de bal voor. Rajh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvac rent richting de bal. Kvac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sotlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec rent richting de bal. Sotlar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotlar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Trop passt de bal zonder na te denken. Sotlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotlar probeert naar een medespeler te passen. Kvac rent richting de bal. Kvac schiet op doel. Ravbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rajh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brezovar met de inworp. Černe met een sublieme pass. Kvac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - mojstri d.o.o. 0:1

41e minuut.
Kalin is nu in balbezit. Kalin met een sublieme pass. Zajc verovert de bal door een tackle van achteren. Kvac rent richting de bal. Kvac haalt uit met een fantastische trap. Ravbar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bogataj rent richting de bal. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik rent richting de bal. Javornik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 58%, mojstri d.o.o. 42%.
marino - mojstri d.o.o. 0:1

47e minuut.
Sotlar is nu in balbezit. Sotlar speelt de bal door. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe is nu in balbezit. Černe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič geeft een lange en hoge pass. Černe rent richting de bal. Černe haalt uit met een fantastische trap. Ravbar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 59%, mojstri d.o.o. 41%.
marino - mojstri d.o.o. 0:1