Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojstri d.o.o. marino
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


33e minuut.
Apnar rent richting de bal. Černe is nu in balbezit. Černe passt de bal in één keer door. Kvac rent richting de bal. Kvac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravbar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - marino 1:0

42e minuut.
Javornik rent richting de bal. Kuhar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuhar met een sublieme pass. Černe rent richting de bal. Černe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - marino 2:0

43e minuut.
Bogataj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 51%, marino 49%.
mojstri d.o.o. - marino 2:0

61e minuut.
Kuhar passt de bal met de wreef. Černe is nu in balbezit. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe onderschept slim de pass. Černe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - marino 3:0

68e minuut.
Javornik passt de bal zonder na te denken. Kalin is nu in balbezit. Vetrih begaat een overtreding. Vetrih krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vetrih rent richting de bal. Vetrih geeft de bal voor. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez is nu in balbezit. Knez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal met de wreef. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez haalt uit met een fantastische trap. Kos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - marino 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 37%, marino 63%.
mojstri d.o.o. - marino 3:1