Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TPCorp uničevalci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Resnik rent richting de bal. Inworp. Resnik met een snelle inworp. Hvalec rent richting de bal. Hvalec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zupan passt de bal met de wreef. Seruga is nu in balbezit. Seruga geeft de bal voor. Resnik kan de bal niet met de borst controleren. Resnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bizjak is nu in balbezit. Bizjak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Katanec de bal onder controle te krijgen. Resnik onderschept slim de pass. Resnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec geeft een lange en hoge pass. Kampl heeft problemen om de bal te vangen. Resnik is nu in balbezit. Resnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TPCorp - uničevalci 1:0

23e minuut.
Bogataj speelt de bal door. Daar is Resnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogataj is nu in balbezit. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. Vrabl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hvalec verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalec passt de bal zonder na te denken. Katanec is nu in balbezit. Resnik onderschept slim de pass. Resnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kostanjevec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petelinek met de inworp. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Harl passt de bal met de wreef. Hvalec is nu in balbezit. Hvalec passt de bal in één keer door. Resnik rent richting de bal. Resnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TPCorp 56%, uničevalci 44%.
FC TPCorp - uničevalci 1:0

60e minuut.
Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupan verovert de bal door een tackle van achteren. Zupan probeert naar een medespeler te passen. Hvalec rent richting de bal. Hvalec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TPCorp 55%, uničevalci 45%.
FC TPCorp - uničevalci 1:0