Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gftcrcrcz mojstri d.o.o.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Pavlič geeft een lange en hoge pass. Verdenik kopt de bal weg. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdenik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečnik geeft de bal voor. Kuhar is nu in balbezit. Verdenik onderschept slim de pass. Verdenik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trop rent richting de bal. Verdenik rent richting de bal. Trop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trop krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Verdenik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osterc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jenko heeft problemen om de bal te vangen. Jereb rent richting de bal. Jenko onderschept slim de pass. Jenko schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 60%, mojstri d.o.o. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gftcrcrcz - mojstri d.o.o. 0:0

47e minuut.
Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc is nu in balbezit. Osterc passt de bal in één keer door. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rečnik rent richting de bal. Rečnik geeft de bal voor. Verdenik kopt de bal weg. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brezovar kopt de bal weg. Lajnšček speelt de bal door. Klungelig pakt Osterc de bal. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rečnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik passt de bal met de wreef. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpin rent richting de bal. Trpin passt de bal zonder na te denken. Černe heeft problemen om de bal te vangen. Černe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gftcrcrcz - mojstri d.o.o. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 42%, mojstri d.o.o. 58%.
gftcrcrcz - mojstri d.o.o. 0:1