Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TPCorp KLJUČA-team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec passt de bal met de wreef. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Podgrajšek verovert de bal door een tackle van achteren. Podgrajšek probeert naar een medespeler te passen. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Vrabl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TPCorp - KLJUČA-team 0:1

28e minuut.
Bizjak is nu in balbezit. Lahovnik onderschept slim de pass. Kostanjevec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TPCorp 66%, KLJUČA-team 34%.
FC TPCorp - KLJUČA-team 0:1

61e minuut.
Daar is Vrabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl schiet op doel. Zavrl geeft een hoge lob. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Veter schiet op doel. Vrabl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vrabl geeft een lange en hoge pass. Metelko heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Vrabl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TPCorp - KLJUČA-team 0:2

69e minuut.
Hvalec kopt de bal weg. Podgrajšek is nu in balbezit. Podgrajšek passt de bal zonder na te denken. Resnik is nu in balbezit. Resnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek geeft een lange en hoge pass. Zavrl kopt de bal weg. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek speelt de bal door. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec haalt uit met een fantastische trap. Vrabl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TPCorp - KLJUČA-team 0:3

82e minuut.
Resnik kan de bal niet met de borst controleren. Resnik geeft een hoge lob. Zavrl kopt de bal weg. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TPCorp 71%, KLJUČA-team 29%.
FC TPCorp - KLJUČA-team 0:3