Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marino gftcrcrcz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Trpin kopt de bal weg. Daar is Korošec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdenik is nu in balbezit. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - gftcrcrcz 0:1

5e minuut.
Verdenik onderschept slim de pass. Verdenik passt de bal zonder na te denken. Apnar is nu in balbezit. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - gftcrcrcz 0:2

27e minuut.
Osterc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trobec komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Trobec is nu in balbezit. Javornik onderschept slim de pass. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik is nu in balbezit. Javornik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rojs geeft een hoge lob. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Apnar rent richting de bal. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 42%, gftcrcrcz 58%.
marino - gftcrcrcz 0:2

51e minuut.
Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic onderschept slim de pass. Agic geeft een lange en hoge pass. Bogataj maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Apnar onderschept slim de pass. Apnar geeft de bal voor. Trobec rent richting de bal. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Trobec met de inworp. Rečnik rent richting de bal. Korošec begaat een overtreding. Korošec krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Rečnik geeft de bal voor. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Mojster geeft een hoge lob. Inworp. Agic met de inworp. Javornik is nu in balbezit. Javornik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec verovert de bal door een tackle van achteren. Bogataj is nu in balbezit. Javornik rent richting de bal. Javornik haalt uit met een fantastische trap. Metelko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Metelko probeert naar een medespeler te passen. Korošec rent richting de bal. Verdenik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdenik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 33%, gftcrcrcz 67%.
marino - gftcrcrcz 0:2