Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojstri d.o.o. KLJUČA-team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


3e minuut.
Kranjec geeft een hoge lob. Janžič is nu in balbezit. Zavrl begaat een overtreding. Zavrl krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Paver speelt de bal door. Daar is Veter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veter passt de bal in één keer door. Kvac rent richting de bal. Kvac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Zavrl de bal. Kalin met een sublieme pass. Černe is nu in balbezit. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac haalt uit met een fantastische trap. Skaper bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:0

34e minuut.
Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec probeert naar een medespeler te passen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:1

40e minuut.
Janžič probeert de bal met de borst te controleren. Vrabl rent richting de bal. Janžič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrabl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kranjec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 44%, KLJUČA-team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:1

46e minuut.
Kranjec passt de bal met de wreef. Lahovnik is nu in balbezit. Met opzet legt Kvac zijn tegenspeler op de grond. Kvac krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kranjec verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec met een sublieme pass. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:2

50e minuut.
Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec speelt de bal door. Paver is nu in balbezit. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Veter speelt de bal door. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec passt de bal in één keer door. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:3

66e minuut.
Metelko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vrabl de bal. Kranjec rent richting de bal. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kranjec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocnar komt het veld opgelopen. Veter met een snel genomen vrije trap. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Kos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 56%, KLJUČA-team 44%.
mojstri d.o.o. - KLJUČA-team 1:3