Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marino uničevalci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zatler is nu in balbezit. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl met een sublieme pass. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. Ravbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - uničevalci 0:1

13e minuut.
Harl geeft een hoge lob. Petelinek rent richting de bal. Petelinek passt de bal zonder na te denken. Bogataj is nu in balbezit. Bogataj schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harl. Harl krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zatler rent richting de bal. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. Ravbar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - uničevalci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 71%, uničevalci 29%.
marino - uničevalci 0:2

54e minuut.
Zatler verovert de bal door een tackle van achteren. Zatler geeft een lange en hoge pass. Daar is Videčnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Zajc probeert de bal met de borst te controleren. Ravbar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl geeft de bal voor. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj is nu in balbezit. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Apnar geeft een lange en hoge pass. Javornik rent richting de bal. Harl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 67%, uničevalci 33%.
marino - uničevalci 0:2